Witajcie,
Mam 16lat jak stanąłem ostatnio na wagę to się przeraziłem, ponieważ ważę 90kg przy wzroście 175cm! Chciałbym schudnąć przynajmniej z 15kg mam nadzieję że mi jakoś pomożecie.Zastanawiałem się nad stosowaniem AquaSlim ale czytałem dużo komentarzy przeciw temu preparatowi. Nie piję kawy i alkoholu, nie palę. Podajcie jakieś metody. Już raz się odchudzałem lecz coś mnie zniechęciło i waże teraz jeszcze więcej.
Proszę o pomoc, z góry dziękuje ;)
Witaj,
Aqua slim to rzeczywiście nie najlepszy pomysł. Musiałbyś mi napisać co jesz,co lubisz, pory posiłków czy uprawiasz jakieś sporty itp. Nie zniechęcaj się i nie nastawiaj się na "krwawą" walkę z zbędnymi kilogramami bo nie na tym to polega:) Uśmiech i dobre nastawienie i damy radę-zobaczysz:) Zapraszam na mojego bloga(jest dopiero w budowie,ale może da radę coś tam już znaleźć;))
Trzymam kciuki:)
Może na razie odpuść sobie specjalne preparaty, a skup się na zdrowym odżywianiu i ćwiczeniach. Od siebie polecam basen :) A oprócz tego może jakiś sport zespołowy? Zależy, co lubisz i czy masz z kim grać - wiadomo, że do squasha wystarczy jeden kumpel, do gry w kosza już niekoniecznie ;) Co sprawia Ci największy problem w odchudzaniu, że już raz je zarzuciłeś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum