Wysłany: Sob 26 Lis, 2011 09:47 [odchudzanie] Czy w taki sposów uda mi się pozbyć 6-8kg w mi
Witajcie! Jestem tutaj nowa. Próbowałam wielu diet, ale niestety każda kończyła się moim wielki obżarstwem i prawie całkowitym powrotem starej wagi.
28 grudnia kończę 17 lat, do tego czasu chciałabym pozbyć się przynajmniej 6kg( ważę 60kg, mierze 162cm). Jutro zaczyna się adwent i jest to dobry czas na wiele wyrzeczeń: i teraz moje pytanie-
-Czy rezygnując ze słodyczy, przekąsek słonych, mięsa( każdego prócz ryb), białego pieczywa, słodkich napoi, jedzenia po 18,
- jedząc 3-4 małe posiłki dziennie( chudy nabiał, owoce, warzywa, ciemne pieczywo),
-pijąc 4-6 szklanek herbaty zielonej/ czerwonej,
-ćwicząc 4-5 razy w tygodniu po 30 minut dziennie na skakance + ćwiczenia rozciągające, brzuszki, przysiady
pozbędę się tych 6-8 zbędnych kilogramów?
Jeśli nie tylu to ilu? Wiem, ze u każdego to wychodzi inaczej, ale chodzi mi tak mniej więcej ile chudnie się na takiej 'diecie'? Proszę bardzo o odpowiedz! :)
Ale Ty masz dobre bmi, więc po co chcesz się odchudzać? No i masz dopiero 17 lat, cały czas się rozwijasz, a nie ważysz za dużo... Poza tym 6-7 kg w miesiąc jest mało realne i żeby miało się udac, to na pewno nie zdrową metoda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum