Wysłany: Pią 23 Wrz, 2011 11:19 trądzik - jak się pozbyć ? ;/
ten kto z was ma, wie, jaka to zmora i utrapienie ;/. lekarz zalecił mi derminax - naturalne tabletki na trądzik, bo w sumie według dermatologa aż tak tragicznie ze mną nie jest, chociaż jak patrzę w lustro, to nie wyobrażam sobie, żeby mogło być jeszcze gorzej. brał ktoś z was? wiecie czy działa?
Zdecydowanie zgadzam się z matką - musisz zmienić nawyki żywieniowe, jeść mniej słodkich i ostrych rzeczy, alkohol też powinien odpaść, no i używki wszelkiego rodzaju, ale to chyba oczywiste. Jeśli lekarz karze Ci brać ten Derminax - to bierz, skoro to naturalne tabletki i jeszcze przez specjalistę polecone, to na pewno są porządne :).
poszłam za waszymi radami, dziewczęta, i zmieniłam dietkę - ze słodyczami nie było problemu, z alkoholem gorzej ;) no ale dietę ustabilizowałam, odstawiłam tłuste, ostre rzeczy, więcej zbóż wcinam itp... i zaczęłam brać derminax, to są tabletki ziołowe na trądzik, tak leczy trądzik, że zasusza wykwity, usuwa krosty, oczyszcza buzię, więc nie jest źle, a nawet coraz lepiej, bym powiedziała ;)
Cieszę się, że Ci się poprawia, Perissa, a możesz mi jeszcze powiedzieć, czy antybakteryjnie też działa ten Derminax? Bo zastanawiam się, w jaki sposób te tabletki leczą trądzik. Daj znać, jak coś wiesz więcej, proszę :D.
tak tak, są w derminaxie składniki antybakteryjne, więc działa antybakteryjnie, widzę po twarzy, że już coś się zaczyna dziać na plus, trądzik jakby bledszy się robi, więc jestem dobrej myśli :)
I jak tam, Perissa, Twoja kuracja? Moja siostra brała Derminax jakiś czas temu i zagoił jej się trądzik, więc przeszczęśliwa była, jak w końcu udało się jej zwalczyć to ustrojstwo
no dziewczyny, muszę się pochwalić- biorę derminax ponad miesiąc i jest już znacznie lepiej :) jeszcze trochę i po trądziku nie będzie śladu nawet jak sobie w weekend pofolguje i zjem słodycze , to nie mam przykrych niespodzianek następnego dnia :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum