no ja ogólnie też coś koło tego
moim marzeniem było by ważyć 65-67kg
wzrostu mam 167cm więc akurat by było
no ale od czegoś trzeba zacząć
jak schudnę te 10 to już będzie sukces
a robisz już coś w tym kierunku czy się dopiero przymierzasz??
ja mam dietę MŻ
łykam linea
biorę colon c na oczyszczenie jelitek
pije zielona herbatkę
do tego rowerek stacjonarny i gimnastyka w domku
wczoraj i dziś poszalałam
wczoraj linea x3
zielona herbata
colon x2
rowerek 20 minut i krótka gimnastyka wieczorna
dziś już mam zaliczony rowerek 30 minut
i 30 minut gimnastyki
nie mogę więcej poszaleć bo @okres mnie meczy
do tego upał
no i boje się zakwasów jutro
mam nadzieję że wystarczy mi samozaparcia i wytrwałości
jutro dzień bez ćwiczeń bo dziś już słabo się czułam
więc zamierzam 3 razy w tygodniu dać sobie wycisk
Witam serdecznie ;] ja na początku tez miałam do zrzucenia jakies 15 kg.. ale juz 11 zgubiłam.. i ide zmienic suwaczek.. zdarzało sie ze bardzo ćwiczyłam.. brałam tabletki na spalanie tluszczu.. znaczy nadal troche biore.. robiłam bezsensowne głodówki i tym podobne...
ale teraz przeszłam na diete 1000 kalorii i jestem bardzo zadowolona ;]
le teraz przeszłam na diete 1000 kalorii i jestem bardzo zadowolona ;]
no a u mnie nie przejdzie żadna dieta
nie wytrzymam
porostu lubię jedzonko
nie to by dużo bo małe porcyjki jem jak pisałam wyżej dieta MŻ
dlatego pozostało ćwiczyć, trzymać się małych porcji żywieniowych
i mam nadzieję że z Waszym wsparciem wytrzymam
bo ja z tych leniwych, szybko zniechęcających się
ale bardzo dziękuje za chęć pomocy
ja też szybko sie zniechęcam... ale o dziwo jakos daje rade.. do jogurtu małego wsypuje sobie otreby i jestem bardzo syta.. a taka sama iloscia ale samego jogurtu sie wczesniej nie najadałam ;] dodaje tez musli .. kiedys myslałam ze to nie pomaga, ale teraz jak sie sama przekonałam.. naprawde działa :-)nauczyłam sie jesc regularnie (to jest co 2 - 3 godziny :)
zycze powodzenia i opisuj swoje postępy na bieżąco
Wysłany: Nie 05 Lip, 2009 12:49 dieta 1000 kalorii i moje przymierzanie się
Jak możesz to napisz coś o diecie 1000 kalorii i jakie wykonujesz cwiczenia fizyczne.
Ja dopiero się przymierzam oficjalny start już jutro
Ale już dziś mykam na spacer po lesie z kijkami .
Napiszcie proszę jak najlepiej zacząć odchudzanie
wg mnie odchudzanie najlepiej zacząć odstawiając stopniowo produkty zakazane czyli fast foody, napoje gazowane, słodycze, biały chleb, maskaron i ryż.
Te trzy ostatnie pozycje proponuję zamienić na produkty pełnoziarniste. Należy pić dużo niegazowanej wody mineralnej - minimum 1,5 litra dziennie. no i przede wszystkim włączyć w plan dnia ćwiczenia jakieś: bieganie, jazda na rowerze, rolkach, wrotkach, pływanie - do wyboru do koloru
tak właśnie ;] Anusiak napisała już wszystko ;] musisz jesc zdrowo i przede wszystkim się ruszać;] i oczywiscie miło by było gdybys cos wiecej o sobie napisała
no ja stosuję MŻ
a ogólnie to tez oczywiście ograniczyłam słodycze , fast foody,
gazowanego nie pije w ogóle,
teraz jestem na etapie zmiany pieczywa z jasnego na ciemne,
podjadam owoce i warzywa
i pije dużo wody niegazowanej
Nardija napisał/a:
oficjalny start już jutro
i jak mam nadzieję że startu nie przesunęłaś??
napisz coś więcej o sobie
tak jak pisałam w niedzielę dałam sobie dzień wolny
znaczy tylko od ćwiczeń
w poniedziałek 40 minut rowerka
dziś jakaś gimnastyka
w środę zaś rowerek i tak na przemian będę robić
Nawet neźle smakuje tylko jak chcesz sobie kupić to koniecznie granulowane bo te zwykłe smakują jak sieczka dla konia. Otręby masz w różnych smakach:Jabłkowym, śliwkowym, żurawinowym (SANTE) i czarna porzeczka (KUPIEC). Można je jeść z jogurtem, sałatkami, surówkami, dodać do musli, albo na sucho. Tylko trzeba pamiętać, że jedząć otręby dużo pić trzeba.
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9865
Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 10:41
jak już wpadniesz w rytm ćwiczeń to potem już będziesz z przyjemnością cwiczyc ja tak miałam na poczatku to orbitek to były wielkie katusze a póxneij nie było dnia jak nei pojeździłam
jak to powiedziała nasza koleżanka Asula czeba to traktować jak każdą inną czynność którą wykonujemy codziennie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum