Witam wszystkie portalowiczki! Mam na imię Kasia mam 20 lat i przy wzroście 170 waże prawie 100 kilo. Mam nadzieje że uda mi sie schudnąć 6-8 kilo narazie więcej nie chce chociaż ucieszy mnie każdy uciekający kilogram. Pozdrawiam serdecznie
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 10:07
Kasieńkka masz 20 lat czy 16
Wiek nie jest aż tak ważny ale jak Ty na wstępie podajesz już rozbieżne dane to jak się to ma do reszty wymienonych przez Ciebie cyfr
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 16:47
Kasieńka ma pod avartarkiem 16 a w poście 20 lat ,tow ńcu ile ma? ze stówki 6 kilosków to też nie za wiele ,Kasieńko witam i pisz prawdę jak to z tobą jest?????
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 09:34
kasienka1812 napisał/a:
Przepraszam za zamieszanie związane z moim wiekiem...
Kasieńka nic nie szkodzi,tylko wiesz my musimy być ostrożne bo to jest forum o dietach,wzajemnym wsparciu przy odchudzaniu,każda z nas chętnie pomoże,doradzi ale musimy mieć pewność że ktoś faktycznie tego potrzebuje a nie robi sobie głupie żarty,choć od czasu do czasu lubimy się pośmiać to jednak sprawy diet traktujemy poważnie.
Skoro już wszystko wyjaśnione to zapraszam do odchudzania,myślę że dobrze że postanowiłaś zastosować metodę małych kroków i stopniowo wracać do szczupłej sylwetki,trzymam kciuki za ipowodzenie
hej, hej...
nie wiem właściwie c tu robie, ale zajrzałam i jestem:)
odkąd pamietam próbuje się odchudza, kiedyś nawet udało mi się schudnąć, ale to jak byłam nastolatką, teraz mam za sobą ciąże i właśnie po niej mam problem ze zrzuceniem kilogramków- nie jestem jakaś otyła, ale źle się czuje we włanej skórze, mam 163cm i 55kg...
nie jem mięsa, ale kocham słodycze, co mi proponujecie??
aha zrezygnowałam już z pieczywa- jak mnie przyciśnie zjadam suche pieczywo typu wasa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum