Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shashua
Czw 08 Sty, 2009 14:37
marzenia jak dotąd niedoścignione.. :)
Autor Wiadomość
vanilla 
Nieśmiałek

Wysłany: Czw 15 Maj, 2008 22:52   marzenia jak dotąd niedoścignione.. :)

Tak więc mam 173 cm wzrostu i waże 63 kg. Niedawno było 66 kg udało mi sie schudnac z czego jestem oczywiscie bardzo zadowolona . Najbardziej w mojej figurze przeszkadzaja mi uda i boczki. Z natury mam szerokie biodra, ale przez te boczki to tragedia :P Chcialabym schudnac tak do ok 55 kg. Jakis czas temu mialam taka wlasnie wage, niestety stres maturalny i chlopak ktory swietnie gotuje zle sie na niej odbily :P Teraz probuje to naprawic. Moj sposob jest taki, zeby nie jesc slodyczy, fast foodow, chleba, ziemniakow, makaronow, miesa czerwonego, nie pic gazowanych napoi. Pic duzo wody herbaty pu-erh i zielonej. Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia.. Jesli juz schudne do wagi jaka mnie interesuje to co zrobic zeby ja utrzymac..bo zdaje sobie z tego sprawe ze dieta to styl zycia i z wielu rzeczy moge zrezygnowac, ale nie oszukujmy sie, nie wyobrazam sobie nie tknac do konca zycia czegos slodkiego lub nie zjesc bagietki :P No i teraz pytanie, co wy sadzicie o tym?

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 13:00   

vanilla, postanowienia dobre i jak się będziesz tego trzymała to na pewno schudniesz...no ale później długi okres stabilizacji i jak już po woli będziesz włączała normalne jedzonko a nie będziesz tyła to od czasu do czasu na jakieś słodkie będziesz mogła sobie pozwolić-przynajmniej tak mi sie wydaje

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 21:24   

55 kg to troche mało przy twoim wzroscie...

na uda to cwiczonka.. a co do szerokich bioder... sa bardzo kobiece i bedzie Tobie łatwo dzieci rodzić :tongue:

vanilla 
Nieśmiałek

Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 22:13   

To moze wydawac sie malo, ale wazylam tyle i wydaje mi sie ze to idealnie..smukla sylwetka, ale bez rzadnych wystajacych zeber i tym podobnych ;p co do bioder to one mi jako takie nie przeszkazdaja tyle, ze z tluszczykiem to juz zle wygladaja:P A jakie cwiczenia polecasz na uda ? :)

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 22:14   

ale kiedy tyle wazyłas? poł roku temu czy np 4 lata temu.. bo to jest zasadnicza róznica :tongue:

pamietaj ze ejstes kobietka juz i nawet cycki sporo ważą :grin:

vanilla 
Nieśmiałek

Wysłany: Pią 16 Maj, 2008 22:57   

4 nie :P to bylo 1.5 roku temu ..wzrost od tego czasu mam ten sam. Zreszta jak powiedzmy schudne do 58 i stwierdze ze taka waga mi odpowiada to przeciez nie bede z siebie robic anorektyczki :) poprostu chcialabym moc sie pokazac w bikini i sie nie wstydzic :)

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 11:19   

hehe :tongue: no dobra.. przekonałas mnie :grin:

tibby 
Pogromca fałdek

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 16:17   

vanilla szczerze trzymam kciuki za ciebie. powodzenia :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi